bebiruhabolt
Kosár tartalma
Belépés | Regisztráció
Nyitóoldal Mérettábla Szállítási feltételek Belépés, regisztráció Elérhetőség

BEBIRUHABOLT WEBÁRUHÁZ - SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI

Szállítási és fizetési feltételek:
Kézbesítéssel kapcsolatos tudnivalók : Kérjük a csomagot kézbesítéskor vizsgáld meg a postás jelenlétében, és ha sérült a csomagolás  vagy a megrendelt áru, vetess fel jegyzőkönyvet, s ne vedd át.
Ha a postás, a csomag kiszállításakor nem talál otthon senkit, értesítőt hagy a postaládádban. Ekkor ezzel az értesítővel be kell fáradnod a Postára, ahol a feladás módjától függően átveheted a megrendelt csomagot. 
A Magyar Posta mindössze 5 munkanapig tárolja csomagod, ha eddig nem vetted át, visszaszállítja a feladónak, azaz nekünk. 
Az át nem vett és visszaszállított csomagokat, nincs módunkban ismételten feladni.

Amennyiben a rendelés leadása közben, vagy rendelés után észreveszed, hogy valamilyen  adatot tévesen adtál meg, (pl. mégsem szerettél volna annyi darabot, nem olyan méretet kérnél, mint amit választottál, mégsem oda kérnéd a szállítást ahova megadtad, stb.) 24 órán belül írj egy e-mailt vagy értesíts elérhetőségeinken, és ezt figyelembe véve teljesítjük rendelésed.

A  megrendelésed megérkezését elektronikus úton haladéktalanul visszaigazoljuk. . Amennyiben ez a  visszaigazolás a megrendelésed elküldésétől számított legkésőbb 48 órán belül nem érkezik meg hozzád, mentesülsz az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól, jogod van a megrendeléstől elállni.
(A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.)

Szállítási módok:

  1. MPL postai kézbesítéssel
  2. személyes átvétellel Nyírtelek, Iskola u.5, Nyírtelek, Benczúr u.9. sz. alatt

A postai kézbesítés esetén
Fizetési lehetőségek:

  1. előreutalással (68500036-11029496 sz. bankszámlánkra), ekkor a szállítási díj 800.- Ft
  2. utánvéttel a termék átvételekor, ekkor a szállítási díj: 1500.-Ft
  3. készpénzzel, személyes átvétel esetén